Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wejść do darknetu?

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jestes --- i sie pytasz o takie rzeczy, jakbys chcial wejsc to bys wiedzial jak

ps wazne zebys przez tor browser jakas gruba akcje odjebal kappa

Opublikowano

Tor Browser może służyć jako zwykła przeglądarka internetu, tylko że w trybie incognito, więc nie ma nic nienormalnego w jej korzystaniu,

Każdą przeglądarkę można skonfigurować aby była anonimowa,  firefox ma tryb Proxy Chrome nawet uruchamia nową kartę już w trybie incognito.

To już od ciebie zależy czego chcesz szukać, Tor jest bardziej anonimowy bo posiada swoje skrypty .onion które zwykłe przeglądarki nie czytają.

I właśnie te skrypty tworzą treści które są niewidzialne i niedostępne dla innych. Sam facebook otworzył swoją stronę w sieci tor

Opublikowano

@Linaxis

gowno sie znasz na strukturze sieci, nie wejdziesz z zadnym smiesznym firefoxem na zadna strone .onion trasowanie cebulkowe etc pewnie nawet nie wiesz o co chodzi. w skrocie jak sie nie polaczysz z wezlami tora to nigdzie nie wejdziesz

jakbys cos odjebal z tor browser to 24h i juz siedzisz z komputerem na najbliszej komendzie.

Opublikowano

Wystarczy mi to co wiem, więcej nie potrzebuje, dla mnie to rynsztok, z treściami dla nienormalnych ludzi, zwykły człowiek nie szuka nic w darknecie.

I nie trzeba wiedzieć wiele o strukturze sieci, jest ona banalnie prosta.

gowno sie znasz na strukturze sieci, nie wejdziesz z zadnym smiesznym firefoxem na zadna strone .onion

Kto powiedział że z .onion chce na firefoxa wejsć ? umiesz czytać ze zrozumieniem to zacytuje jeszcze raz:

.onion które zwykłe przeglądarki nie czytają. I właśnie te skrypty tworzą treści które są niewidzialne i niedostępne dla innych.

Opublikowano

Wystarczy mi to co wiem, więcej nie potrzebuje, dla mnie to rynsztok, z treściami dla nienormalnych ludzi, zwykły człowiek nie szuka nic w darknecie.

Kto powiedział że z .onion chce na firefoxa wejsć ? umiesz czytać ze zrozumieniem to zacytuje jeszcze raz:

.onion które zwykłe przeglądarki nie czytają. I właśnie te skrypty tworzą treści które są niewidzialne i niedostępne dla innych.

piszemy k***a o torze a ty wypierdoliles z firefoxem no k***a 2/10 takie moce w c**j

sprzedam opla

zmien awatar koles pierdolisz takie smuty ze az przykro :/

sprzedam opla

Opublikowano

Mylisz się.

Poza tym Darknet to zle pojecie, obejmuje ono teoretycznie tylko serwisy typu Silkroad, te z platnymi mordercami i CP.

O wiele szersze jest pojecie Deepweb.

W Deepwebie znalezc mozesz potezna ilosc pozytecznych i ciekawych informacji.

No ale jak ktos zatrzymal sie tam na poziome zdzichforum z dzialami dla pedo, lub jakimis chanami itp. To nie ma sie co dziwic.

//deepweb podzielony jest na poziomy.

Na te zwykle strony .onion wejdziesz bez problemu, pobierz Tor Browser.

Jednak nie wejdziesz tak latwo glebiej, do stron .clos

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

piszemy k***a o torze a ty wypierdoliles z firefoxem no k***a 2/10 takie moce w c**j

sprzedam opla

zmien awatar koles pierdolisz takie smuty ze az przykro :/

sprzedam opla

Widać darknet zrył ci już całkiem psychikę, niech inni w tym temacie mają przykład i nauczkę, kim są ludzie ukrytej sieci.

Opublikowano

Widać darknet zrył ci już całkiem psychikę, niech inni w tym temacie mają przykład i nauczkę, kim są ludzie ukrytej sieci.

jestem z ukrytej sieci sprzedaje narkotaki paczta na mnie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD brechtam

widac ze to forum traci poziom nie zyskuje

Opublikowano

Linaxis c***a wiesz xD to sie nie wypowiadaj ,Tor Browser stoi na firefoxie możne to Cię zmyliło ..

Rudy cos mi sie zdaje ,ze lista,z której korzystasz jest nieaktualizowana 

Opublikowano

widać znawcy z was tacy że aż dupa boli, to że tor stoi na firefoxie to już od dawna było wiadomo, wcześniej tor nie miał swojej przeglądarki, konfigurowało się ją właśnie w firefoxie. No ale cóż ja tam powiedziałem, nie znam się więc nie wypowiadam,

Opublikowano

A jak pobrać ten tor browser? Jak próbuje to wyskakuje mi coś o kontroli rodzicielskiej

To znaczy, że musisz poczekać do 18 roku życia.

//Pobierasz normalnie z dobre programy i odpalasz jako admin, proste jak budowa cepa.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Z dobreprogramy nie radze pobierać, instalują sie tam same syfy jakieś, sweet pagi i inne chu.... muje dzikie węże.

Bezpośrednio z torproject.com

Opublikowano

Z dobreprogramy nie radze pobierać, instalują sie tam same syfy jakieś, sweet pagi i inne chu.... muje dzikie węże.

Bezpośrednio z torproject.com

jest opcja odznaczenia tych chuji muji, trzeba tylko czytać

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

To może jestem ślepy bo już kilka razy czytałem już wszystko łącznie z regulaminem i jedynie co można odznaczyć czasami to " AVG Antyvirus " po czym i tak zainstaluje ci się jakiś turbo boster.... po drugie asystent pobierania instaluje nam te śmieci, można go wyłączyć jeżeli się jest zalogowanym. Ja niestety tam konta nie potrzebuje więc wole inne źródła

Opublikowano

To może jestem ślepy bo już kilka razy czytałem już wszystko łącznie z regulaminem i jedynie co można odznaczyć czasami to " AVG Antyvirus " po czym i tak zainstaluje ci się jakiś turbo boster.... po drugie asystent pobierania instaluje nam te śmieci, można go wyłączyć jeżeli się jest zalogowanym. Ja niestety tam konta nie potrzebuje więc wole inne źródła

masz tam pewnie takie cos jak "pomin" przy ofercie. zawsze jest taki przycisk na dole w downloaderach.

Opublikowano

masz tam pewnie takie cos jak "pomin" przy ofercie. zawsze jest taki przycisk na dole w downloaderach.

Istnieje takie coś jak pobieranie bezpośrednie bez żadnych syfów.

Opublikowano

j.w

Chcesz tam wejść z ciekawości? Nie warto. Większość stron .onion nie działa i szukanie dla kogoś takiego jak ty może skończyć się źle.

Słyszałeś że są tam ostre zdjęcia/filmy? Takie strony są też w zwykłym internecie oprócz pedofilii (nie jestem pewien na 100% bo nie szukałem tego). Mogę dać linki na pw :P

Jeżeli chcesz dalej mieć sprawny komputer i nie mieć wypaczonej psychiki to nie baw się w to.

No chyba że chcesz sprzedawać narkotyki za bitcoiny lub konstruować w domu czeski plastik to proszę bardzo :)

Opublikowano

Nie wspomnę już o zakupie Euro  250euro za 100euro
tam normalni ludzie nie zaglądają, zresztą większość ofert to przykrywka policji, więc szybko możesz wpaść

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...